All news

You can filter this list by language, year, region and work area using the options on the left. 
You can also search by keyword and, if needed, add filters to limit search results.

 

  • 拯救我们的物种(SOS):项目招募
    27.06.2011

    拯救我们的物种(SOS)计划开始招募项目,截止日期是2011年8月12日。
  • IUCN自然影像奖
    29.03.2011

    诚意邀请专业及业余摄影记者参加首届由世界自然保护联盟(IUCN )和人与自然(Terre Sauvage)举办的自然影像奖。这个大奖寻求的是能鼓舞人心、展示人与自然的独特关系的照片。
  • IUCN会员网上专区:决议与建议系统
    16.02.2010

    按照决议4.011(设置自动记录系统以记录会员的决议与建议,以改善世界自然保护大会和大会之间的报告),世界自然保护联盟开发了在线工具,主要用于2008巴塞罗那世界自然保护大会决议与建议报告,有助会员和秘书处执行建议。 这系统是建立成员网上专区的第一步。在信息转移过程中,旧的网站专区将继续开放。  
Last updated - Fri, 20 Sep 2019

Keep up with the latest in conservation, subscribe to one of our IUCN newsletters

Go to top